Gymnastics

Our gymnastics program will run from Monday to Thursday during the weeks of February 24-27 and March 2-5. Each class will receive 4 sessions this year according to the schedule below. Thank you to PAC for sponsoring this program for us.

Please remind your child that they will need 100 % cotton socks or bare feet, T-shirt, and shorts or jogging pants on days they have gymnastics.

  Monday Tuesday Wednesday Thursday
8:15 – 8:58 (43min) Boyce (4) Menzies (5) Knipe (K) Smith (3/4)
8:58 – 9:41 (43min) Larmand (3) Morrison (K/1) Tyssen (5) Boyd (1)
RECESS
9:56 – 10:40 (44min) Wessely (1/2) Porter (K) Housden (3) Meerza (2)
10:40 – 11:24 (44min) Knipe (K) Meerza (2) Gecse (4) Porter (K)
LUNCH
12:09 to 12:49 (40min) Housden (3) Boyd (1) Wessely (1/2) Larmand (3)
12:49 to 1:27 (38min) Tyssen (5) Smith (3/4) Boyce (4) Corbett (2)
1:27 to 2:07 (40min) Gecse (4) Corbett (2) Morrison (K/1) Menzies (5)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s